Back to top

Heerlijke paasklassiekers

Traditionele recepten voor Pasen

Zin om de keuken in te duiken en voor heel het gezin een feestelijk diner op tafel te toveren? 

Zet dan zeker deze traditionele recepten op het paasmenu: leuk om te maken, om te serveren én om van te genieten. Met zo'n sierlijke starters, heerlijke hoofdgerechten en decadente desserts wordt het een paasfeest om van te smullen! 

Toch liever wat minder kokkerellen? Ontdek hier de vrolijkste recepten voor een paasmenu zonder stress.
 

Sierlijke starters

Deze hapjes kan je op voorhand maken en à la minute even afwerken. Serveer ze samen met een origineel aperitief om te klinken op een vrolijk Pasen.
 

Voorjaarssoepjes voor Pasen

Met een soepje scoor je altijd! En het is ook nog eens het makkelijkste gerecht van heel je paasmenu. Bereid ze een dag op voorhand zodat je op het moment zelf enkel moet opwarmen en pimpen
 

Heerlijke hoofdgerechten

Tradities moet je koesteren... Daarom tover je met Pasen ongetwijfeld heerlijk sappig lamsvlees, feestelijk gevogelte, een deluxe koude schotel of een smeuïge vol-au-vent op tafel. Smakelijk! 
 

Decadente desserts

Zeker met Pasen gaat er niets boven chocolade en andere zoetigheden! Van deze geweldige desserts gaat zelfs de paashaas willen smullen... 
 


Vrolijk Pasen!

Heb jij een van deze recepten geprobeerd? Of heb je zelf nog tips of een vraag over traditioneel Pasen?  Laat het zeker weten via Facebook of Instagram en gebruik de hashtag #lekkerspar.