Back to top

SPAR Altijd in je buurt

Over SPAR

SPAR is de winkel voor jouw dagelijks gemak. Met ca. 12.500 winkels in 44 landen is SPAR één van de grootste foodretailers ter wereld en altijd in de buurt.

Onder deze SPAR-vlag kan je in Vlaanderen een 40-tal buurtsupermarkten terugvinden, met een oppervlakte van zo'n 300 à 400 m².
Daarnaast is er in jouw buurt zeker ook wel een SPAR Express, de buurtsuperette met dat ietsje meer!

Nabijheid, een onberispelijke productkwaliteit, een klantgerichte service, "Value for Money" en een inspirerende winkelbeleving zijn de 5 kernwaarden van onze SPAR-formule.
In beide formules staat het versaanbod centraal. Vers vlees, al dan niet in zelfbediening, kaas & charcuterie, groenten en fruit... dat zijn de speerpunten van onze winkels!

SPAR is wereldwijd actief. Je komt onze winkels dus tegen in dat ene Oostenrijkse dorpje tijdens je skivakantie en doet tijdens een zonvakantie op de Canarische Eilanden gewoon je vertrouwde boodschappen bij SPAR. Wist je dat er zelfs in Zimbabwe en Qatar een SPAR te vinden is?

Al deze SPAR winkels zijn verenigd in de Internationale SPAR Centrale. SPAR International opereert in maar liefst 44 landen en heeft met ruim 12.500 winkels een winkelomzet van meer dan €33 miljard. SPAR International coördineert onder meer alle internationale activiteiten tussen de verschillende landen.

Foto's