Back to top

15x easy (water)ijsjes met snoep, fruit of alcohol

Zomerse ijsjes zelf maken

Een ijsje smaakt altijd! Zeker op een warme zomerdag. Maar heb jij al eens zelf zo'n waterijsje of ijscoupe gemaakt? Wij zetten de leukste & lekkerste ijsjes op een rijtje. En het zijn stuk voor stuk echte smaakbommetjes! 

Van een heerlijke over-the-top ijscoupe tot boozy ijslolly of simpel waterijsje gevuld met snoep of fruit voor je kleinste spruit. Voldoende creativiteit om zelf aan de slag te gaan! Deze topselectie (water)ijsjes is alvast getest én goedgekeurd door de SPAR-redactie!

Gezonde ijsjes

Deze healthy en yummy (water)ijsjes zijn niet alleen de perfecte verfrissing op een warme zomerdag. Je kan ervan smullen zonder schuldgevoel! Dit zijn de leukste gezonde waterijsjes met fruit in de hoofdrol: 

Ijsjes maken met snoep

Deze 100% kidsproof (water)ijsjes zorgen voor de nodige verkoeling voor klein & groot. Maak ze gezellig samen metr de kids in de voormiddag en smul ze samen in de namiddag op. Varieër met verschillende snoepjes om er een heus smulfestijn van te maken. 

Originele cocktail-ijsjes

Een originele cocktail in de vorm van een waterijsje? Daar zegt niemand 'nee' tegen! Kies jij voor een ijsje met whisky, met wodka of een echte Mexicaanse jalapeño margarita op een stokje? Makkelijk om te maken, heerlijk verkoelend en superorigineel om te serveren!

Homemade ijs: superdeluxe ideeën

Deze superdeluxe én over-the-top ijsjes blazen je gegarandeerd omver. Geen 'gewone' dame blache of ijstaart, maar echte smaakbommetjes in de vorm van een ijsje! Kan jij kiezen tussen deze bevroren lekkernijen? 


Heb jij een van deze recepten geprobeerd? Of heb je zelf nog tips of een vraag over de lekkerste ijsjes die je graag met ons wilt delen? Laat het zeker weten via Facebook of Instagram en gebruik de hashtag #lekkerspar.