Back to top
Desserten

Aardbeien-kokoslolly’s

Ingrediënten

240 milliliter kokosroom
150 gram kokospoeder
150 gram aardbeien
2 eetlepels suiker

Bereidingswijze

Doe de aardbeien in een blender samen met de suiker. Doe de kokosmelk in een kom en roer goed door elkaar. Doe de helft van de kokosmelk bij de aardbeien. Goed mixen.

Meng het kokospoeder onder de resterende kokosmelk. Vul de vormpjes voor 1/3 met het aardbeienmengsel en plaats ze een kwartier in de diepvriezer. Giet er voorzichtig het kokosmengsel bij en plaats de vormpjes weer een kwartier in de diepvriezer.

Daarna de vormpjes aanvullen met het resterende aardbeienmengsel en minimaal 3 uur invriezen.

 

Tip:
Kuis je aardbeien net voordat je ze gebruikt, niet eerder. Zo vermijd je dat ze veel te veel opslorpen. 

Keukenbenodigdheden

Blender
Ijsvormpjes