Back to top

Schuif mee aan tafel voor de belangrijkste maaltijd van de dag.

Het SPAR-ontbijt (s)maakt je dag goed!

De dag goed beginnen, op een lekkere én voordelige manier! Voor de uitgebreide ontbijter of voor de snelle happer, voor de boterhameter of voor de ontbijtgranenliefhebber: SPAR heeft een uitgebreid gamma aan producten binnen hun huismerken SPAR, SPAR N°1 en SPAR Natural die menige maagjes weten te bekoren!

Je vindt alles in je SPAR...

Voor een uitgebreid ontbijt kan je bij SPAR terecht voor dagvers brood. En, binnen het SPAR-huismerk kan je kiezen uit diverse soorten ontbijtgranen. Misschien enkele ontbijtkoeken erbij als verwennende aanvulling? Met een uitgebreide waaier aan verschillende soorten beleg smaakt dit alles nóg beter!

Zowel kaas- als vleesliefhebbers vinden binnen de SPAR- charcuterie gegarandeerd hun ding. Heeft confituur je voorkeur? Geen probleem, het SPAR-gamma is rijkelijk gevuld met allerlei smaken en kleuren. Zoetebekjes, be prepared, het SPARgamma is recentelijk aangevuld met smeuïge speculoospasta. Om je vingers bij af te likken!

Onze favoriete recepten voor een uitgebreid ontbijtje: 
 

Fruitsap, melk of liever een theetje?

Vergeet niet te drinken tijdens je ontbijt. Wat smaakt er beter dan een heerlijk glas melk om de dag mee te beginnen? Of een frisse slok fruitsap voor die extra vitamineboost. Eerder liefhebber van thee? SPAR biedt een ruime keuze aan de meest uiteenlopende theesoorten.

En zo ga je ermee aan de slag: 
 

Onmisbaar bij je ontbijt: SPAR koffie

Uiteraard worden de koffiefanaten onder ons zeker niet vergeten: het SPAR-koffiegamma is uiterst uitgebreid, we kid you not! Capsules voor alle mogelijke merken van koffiezetapparaten, oploskoffie, gemalen koffie en zelfs koffiebonen behoren tot de keuzemogelijkheden. SPAR helpt je bij je zoektocht naar de perfecte dagelijkse portie (of porties, wij oordelen niet) cafeïne. Wedden dat het naar meer smaakt?

Zo ga je heerlijk aan de slag met onze SPAR-koffie:
 


Heb jij een van deze recepten geprobeerd? Of heb je zelf nog tips of een vraag over BBQ-vlees?  Laat het zeker weten via Facebook of Instagram en gebruik de hashtag #lekkerspar.