Back to top
Bijgerechten

Regenboogspiesjes

Ingrediënten

Voor de spiesjes

1 rode paprika (in partjes)
8 kerstomaatjes (gele)
8 witte champignons
1 rode ui (in partjes)
1 courgette
peper
zout

Voor de vinaigrette

2 takjes dragon
1 sjalot (fijn gehakt)
1 takje kervel
2 takjes munt
1 lookteentje
olijfolie

Bereidingswijze

Maak met een kaasschaaf of dunschiller dunne linten over de lengte van de courgette. Rijg de courgettelinten aan spiesjes en rijg er ook afwisselend een groente tussen. Kruid met peper en zout.

Mix alle ingrediënten voor de vinaigrette samen met een scheut olijfolie glad. Kruid met peper en zout.

Grill de spiesjes enkele minuten op de barbecue of in de grillpan. Kruid met peper en zout. Serveer met de vinaigrette.

Keukenbenodigdheden

Satéprikker
Mixer
Barbecue/ Grillpan