Krielaardappeltjes met puntpaprika en salsa
Bereidingswijze
Warm de oven voor op 200 ° C.
Was de aardappelen en de puntpaprika’s. Halveer de krieltjes en de puntpaprika’s. Leg de krieltjes op een ovenschaal met bakpapier. Overgiet met olijfolie en kruid met peper en zout. Zet 45 minuten in de oven.
Haal de aardappelen na 30 minuten uit de oven. Roer de aardappelen goed om en leg er nu de puntpaprika’s bij.
Zet de schaal terug in de oven gedurende 15 minuten.
Maak ondertussen de salsa verde: doe de kappers in een mengkom samen met de ansjovisfilets, knoflook, peterselie, basilicum en sap van de citroen. Overgiet met de olijfolie en roer alles goed onder elkaar. Kruid met chilipoeder, peper en zout.
Haal de aardappelen en paprika’s uit de oven en schik ze op een schaal. Overgiet met de salsa verde en werk af met geraspte Parmezaanse kaas.