Back to top
Hoofdgerechten

Wraps met kip-curry

Ingrediënten

1 eetlepel mangochutney
2 eetlepels cashewnoten
1 lente-uitje (in ringetjes)
2 theelepels currypoeder
2 eetlepels witte wijn
1 selder (in ringetjes)
125 gram mayonaise
300 gram kip (in blokjes)
1 eetlepel rozijnen
1 eetlepel olijfolie
4 tortilla's

Bereidingswijze

Kruid de kipblokjes met peper en zout en bak ze gaar in de olijfolie, op een zacht vuur. Meng intussen de mayonaise, wijn, chutney en kerriepoeder onder elkaar.

Voeg hier de selder, lente-ui en rozijnen aan toe. Enkele uren in de koelkast plaatsen. Meng er dan de kip en de cashewnoten onder.

Verdeel het mengsel over de tortilla’s. Vouw de zijkanten over de vulling heen en rol het deeglapje daarna in de andere richting stevig op. Snij de wraps diagonaal in twee.