Back to top
Dranken
Overige

Wodka jello shots

Ingrediënten

4 citroenen (in de lengte gehalveerd)
4 eetlepels grenadine
125 milliliter wodka
4 takjes munt
300 milliliter water
4 gelatineblaadjes

Bereidingswijze

Week de gelatineblaadjes 5 minuten in koud water. Meng de grenadine onder het water. Hol de citroenhelften voorzichtig uit. Knijp het vruchtvlees uit en vang het sap op. Giet door een zeef. Roer een scheutje citroensap onder de grenadinelimonade.

Verwarm 50 ml van de limonade. Knijp de gelatineblaadjes uit en laat ze smelten in de warme limonade. Zet het vuur uit en voeg de rest van de limonade en de wodka toe.

Verdeel het mengsel over de citroenhelften en zet minstens 4 uur in de koelkast. Werk af met een takje munt.

Keukenbenodigdheden

Zeef

Bekijk meer gerechten van SPAR