Back to top
Dranken

Bellini cocktail

Ingrediënten

5 perziken (of nectarines)
1 prosecco (of cava, fles)
2 eetlepels citroensap
2 eetlepels suiker
ijsblokjes

Bereidingswijze

Schil de perziken en snij ze in partjes. Hou enkel partjes apart en de de rest samen met de suiker en het citroensap in een blender en mix glad. Giet door een zeef.

Snij de resterende perzik in partjes. Vul de champagneglazen met ijs en vul ze voor 1/4de met het perziksap. Giet er de prosecco bij. Werk af met een takje munt en een partje perzik.

Keukenbenodigdheden

Blender

Wijnsuggesties bij dit recept

Cava Aretey brut (met promo -25%)

Aretey cava brut 75 cl

Een klassieke cava die met zijn zacht tintelende pareltjes bij een breed publiek in de smaak valt. Bij elke slok proef je een zachte aanzet die eindigt in een kleinaangenaam bittertje.