Back to top
Hoofdgerechten

Witloofsalade met stukjes kip, garnaal en tomaat

Ingrediënten

6 reuzegarnalen (gebruiksklaar en gepeld)
2 kippenborstfilet (van een gebraden kip)
3 eetlepels bieslookrolletjes
2 eetlepels witte wijnazijn
2 witloof (stronken, grote)
2 eetlepels citroensap
3 eetlepels olijfolie
3 tomaten
peper
zout

Bereidingswijze

Laat de reuzengarnalen aan alle kanten 2-3 minuten braden in 1 el olie, snijd ze dan in stukken. Verwijder het vel van de kippenborstfilets en trek het kippenvlees in stukken. Was het witloof en verdeel het in afzonderlijke blaadjes. Was en halveer de tomaten, verwijder de steelaanzet en snijd in blokjes.

Laat de reuzengarnalen aan alle kanten 2-3 minuten braden in 1 el olie, snijd ze dan in stukken. Verwijder het vel van de kippenborstfilets en trek het kippenvlees in stukken. Was het witloof en verdeel het in afzonderlijke blaadjes. Was en halveer de tomaten, verwijder de steelaanzet en snijd in blokjes.

Bekijk meer gerechten van SPAR