Back to top
Bijgerechten

Warme rodekoolsalade met geitenkaas

Ingrediënten

1 rode kool (kleine, in reepjes)
1 appel (Granny Smith, in hapklare stukken)
1 rode ui (in ringetjes)
1 lookteentje (geplet)
2 eetlepels balsamicoazijn
2 eetlepels olijfolie
200 gram geitenkaas
125 gram walnoten (geroosterde)
peper
zout

Bereidingswijze

Fruit de ui en knoflook in de olijfolie tot ze zacht zijn. Roer dan de balsamico onder. Nog 1 minuutje verder laten bakken. Voeg de rodekool toe. Goed omroeren en 5 minuten laten bakken.

Op smaak brengen met peper en zout en de appelstukjes en noten toevoegen. Verkruimel hier de geitenkaas over.

Bekijk meer gerechten van SPAR

Hasselback, pompoen, butternut, veggie, veggie alternatief, feest, feestgerecht, spar.be
Hoofdgerechten
Bijgerechten
3 brie kaasjes met het gezicht van een Halloween pompoen, met confituur / 3 fromages brie avec le visage d'une citrouille d'Halloween, avec de la confiture
Hapjes
Bijgerechten
Overige
Hapjes
Bijgerechten