Back to top
Hoofdgerechten

Snelle wraps met fishsticks

Ingrediënten

4 tortilla's (wraps)
16 fishsticks
1 puntpaprika (rode)
1 komkommer
2 wortelen
6 radijsjes
1 sla (krop)
peper
zout

Voor de tartaarsaus

1 theelepel kappertjes
4 eetlepels mayonaise
1 lookteentje
4 augurken
peterselie
1⁄2 rode ui

Bereidingswijze

Maak eerst de tartaarsaus. Hak de sjalot fijn, pers de look en meng onder de peterselie, de kappertjes en de fijngesneden augurkjes. Roer er de mayonaise onder en kruid met peper en zout. Zet in de koelkast.

Bereid de fishsticks zoals aangegeven op de verpakking. Of maak hier eenvoudig je eigen homemade fishsticks

Snij intussen de komkommer, rode paprika en wortel in reepjes en de radijzen in plakjes.

Bestrijk de wraps met de tartaarsaus en verdeel er de groentjes over. Leg in elke wrap 4 gebakken fishsticks en rol op. Smakelijk!