Back to top
Bijgerechten

Homemade fishsticks

Ingrediënten

700 gram kabeljauw
2 eiwitten (losgeklopt)
100 gram panko
100 gram bloem

Bereidingswijze

Dep de visfilets droog en snij ze in reepjes. Kruid met peper en zout.

Wentel de vis eerst door de bloem, daarna door het eiwit en tot slot door de panko.

Frituur de fishsticks 4 minuten in een friteuse op 170°C tot ze mooi goudbruin zijn. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer bij een smeuïge broccolicrème.

Keukenbenodigdheden

Friteuse

Bekijk meer gerechten van SPAR

pasta, pastasalade, tonijn, vis, kerstomaatjes, barbecue, bbq, kappertjes, kids, fris, zomer, spar.be
Hoofdgerechten
Bijgerechten
mayonaise, mosterd, kookvocht mosselen, mosselen, saus, bijgerecht,sausje, dipsausje, spar.be
Bijgerechten
Overige