Back to top
Hapjes
Bijgerechten

Satés van gehakt

Ingrediënten

800 gram gehakt (gemengd)
1 theelepel oregano (gedroogde)
1 theelepel paprikapoeder (zacht)
2 lookteentjes (geplet)
7 tomaten (in blokjes)
1⁄2 granaatappel
250 gram yoghurt
2 eetlepels esdoornsiroop (of honing)
muntblaadjes
peper
zout

Bereidingswijze

Meng de tomatenblokjes, de look, oregano en het paprikapoeder onder het gehakt. Verder op smaak brengen met peper en zout.

Vorm met je handen ‘worstjes’ van het vlees en steek er telkens een houten of een ijzeren spies in. Bak de satés 3 minuten aan iedere kant op de barbecue.

Roer voor een begeleidend sausje de esdoornsiroop of honing onder de yoghurt. Opdienen met muntblaadjes en granaatappelpitjes.

Keukenbenodigdheden

Satéprikker
Barbecue

Bekijk meer gerechten van SPAR

3 brie kaasjes met het gezicht van een Halloween pompoen, met confituur / 3 fromages brie avec le visage d'une citrouille d'Halloween, avec de la confiture
Hapjes
Bijgerechten
Overige
Hapjes
Bijgerechten
Hapjes
Voorgerechten