Back to top
Overige

Sandwiches met komkommer en eiersla

Ingrediënten

2 eetlepels Griekse yoghurt
2 eetlepels dille (gehakt)
2 theelepels mosterd
1 quart tuinkers
8 sneetjes brood
1 komkommer
4 eieren
peper
zout

Bereidingswijze

Kook de eieren in 8 minuten hard. Spoel ze af onder koud stromend water en pel ze. Prak ze met een vork fijn.

Roer in een kom de yoghurt en mosterd los, meng er het geprakte ei en de dille door. Kruid met peper en zout.

Schaaf de komkommer met een dunschiller in lange repen, dep ze droog met keukenpapier.

Beleg de helft van het brood met de komkommerlinten, schep er de eiersalade op en garneer met tuinkers. Leg de andere sneetjes brood erop en snij het brood enkele keren schuin doormidden. Steek eventueel vast met een prikker.

Bekijk meer gerechten van SPAR

3 brie kaasjes met het gezicht van een Halloween pompoen, met confituur / 3 fromages brie avec le visage d'une citrouille d'Halloween, avec de la confiture
Hapjes
Bijgerechten
Overige
Dranken
Overige
Kippenblokjes in een pittige koreaanse kipmarinade die worden gegrild in een hete, ijzeren pan
Hoofdgerechten
Overige