Back to top
Hoofdgerechten

Crunchy wrap met gehakt op de barbecue

Ingrediënten

150 gram maïs (uit blik)
1 courgette (in blokjes)
4 eetlepels zure room
600 gram gehakt
1 ui (gesnipperd)
4 wraps
bladpeterselie (fijngesnipperd)
1 theelepel paprikapoeder
snuifje cayennepeper
1 theelepel komijn
olijfolie
zout

Bereidingswijze

Bak het gehakt met de gesnipperde ui aan in een pan met olijfolie en voeg de courgetteblokjes en maïs toe.

Kruid het geheel af met komijn, cayenne, paprikapoeder en zout.

Besmeer de wraps met zure room en leg in het midden van de wraps een hoopje vulling met verse peterselie.

Plooi de buitenkanten van de wraps in 6 flappen naar binnen en grill de crunchwraps op de BBQ langs weerszijden gedurende 10 minuten.

Keukenbenodigdheden

Barbecue