Back to top
Hoofdgerechten
Bijgerechten

Bloemkoolrijst met tonijn en honing-mosterddressing

Ingrediënten

450 gram tonijn in eigen nat
400 gram bloemkoolrijst
200 gram kerstomaatjes
1 rode ui
150 gram feta
4 eieren
bladpeterselie
2 eetlepels Dijon mosterd
1 eetlepel witte wijnazijn
3 eetlepels olijfolie
1 eetlepel honing
peper
zout

Bereidingswijze

Meng in een kom de ingrediënten voor de honing-mosterddressing.

Doe de bloemkoolrijst in een grote kom. Voeg de uitgelekte tonijn, verkruimeld fetakaas, dun gesneden rode ui, gehalveerde kerstomaatjes en fijngehakte peterselie toe. Meng alles goed door elkaar. Besprenkel de salade met de honing-mosterddressing.

Verdeel de salade over de vier borden. Leg de kwartjes gekookte eitjes bovenop de salade en werk af met platte peterselie.