Back to top

De leukste tips voor Moederdag

Leve mama!

Ga jij je mama, plusmama, stiefmama of oma op een leuke manier verrassen? Leuk, bij SPAR helpen we je daarbij graag een handje! 

Krijg je er niet genoeg van? Vergeet dan niet het Moederdag-geluk te verspreiden naar alle andere moeders die je kent, ook al is het niet de jouwe 💌 Een berichtje, een kaartje, een telefoontje,... doet zo'n deugd! 

Kaartje voor Moederdag

Met deze moederdagkaartjes scoor jij van ver... Je kan ze downloaden en mailen, whatsappen of in haar bus bezorgen. Dankzij deze schattige printable postkaartjes bezorg jij een leuke én lieve boodschap aan je mama vanop afstand! 

Tip voor de kleintjes: volg de downloadlink en ontdek ook leuke versies van de moederdagkaartjes om in te kleuren! 

› Download hier kaartjes voor Moederdag om af te drukken
› Download hier zwart-wit kaartjes voor Moederdag om in te kleuren

moederdag, moeder, oma, mama, plusmama, stiefmama, kaartje, moederdagkaartje, spar.be

Dé cadeautip voor moeder: Peper & Zout kookboek

Heb jij geen idee wat je gaat kopen voor mama deze Moederdag? Met dit origineel cadeautje verras jij mama vanuit je kot. Het limited edition Peper&Zout kookboek haal je voor slechts €9,95 in huis. Zo geef je haar 100 recepten cadeau om samen te uit te kiezen, samen te bereiden en samen van te smullen. Wat een heerlijk vooruitzicht! 

En je neemt het gewoon mee met je wekelijkse boodschappen in je SPAR! Een overzicht van onze winkelpunten kan je hier terugvinden.

› Meer info over het limited edition Peper & Zout kookboek voor Moederdag
 

Kookboek, moederdag, moederdagtip, Peper&Zout, limited, spar.be

Moederdag thuis vieren

Heb jij nog de luxe om in hotel mama te wonen? Of woont ze bij jou? Dan mag je je extra uitsloven dit weekend. Want jij kan je mama verwennen met de lekkerste receptjes.

Een homemade chocolade dessert? Een uitgebreid menu? Of gewoon comfort food in jullie kot? Er is zo veel keuze om mama mee te verrassen! 

 

Een fijne Moederdag gewenst! 

Zoete aardappel, aardappel, frietjes, taco, Mexicaans, loaded fries, comfort, healthy, dressing, spar.be