Back to top

De nummer 1 voor jouw budget

SPAR N°1

SPAR N°1 is hét merk voor dagdagelijkse producten van kwaliteit aan de laagste prijs. 
Goed & voordelig dus, wie wil dat nu niet? 

Geleidelijk aan introduceren we meer en meer SPAR N°1- producten.

Ontdek SPAR N°1: da's supervoordelig!

Van chocolade en tomatenpuree tot keukenpapier en dierenvoeding: de producten van het gloednieuwe merk SPAR N°1 veroveren stilaan jouw SPAR.

Wil jij graag SPAR N°1 proberen, of kan je niet wachten tot er een groter assortiment beschikbaar is? Spring dan zeker binnen in je SPAR, want geleidelijk aan introduceren we meer en meer lekkere of handige, budgetvriendelijke alternatieven voor gekende producten.

SPAR N°1 = budgetvriendelijk en van kwaliteit

Niet alleen goed voor je portemonnee! Zo zijn de babywipes dermatologisch getest, zijn de watjes van 100% natuurlijk katoen gemaakt en zijn de vochtige poetsdoekjes biologisch afbreekbaar. 

Daarnaast bevindt de nieuwe lichting SPAR N°1 producten (zoals kruiden, thee én mayonaise) zich vooral in jouw keukenkastjes. Deze producten zijn steeds budgetvriendelijk en van hoge kwaliteit. Hierdoor heb je alle basisproducten voor jouw gerechten tegen een spotprijsje in huis.

Ook je viervoeters kunnen meegenieten van de SPAR N°1 producten

Maar ook aan je liefste viervoeters werd gedacht! Je vindt vanaf nu zowel droge brokjes als sappig natvoer voor katten en honden van SPAR N°1 in verschillende formaten. En natuurlijk in verschillende smaken, met rundvlees, gevogelte, lam, konijn & kalfsvlees en zalm.

Rekening houdend met het welzijn en de gezondheid van jouw hond of kat, zijn de meeste producten in het assortiment rijk aan vitamine D, vitamine A en vitamine E. Zo maken de natuurlijke, lekkere brokjes met veel smaak deel uit van het gebalanceerd dieet van jouw viervoeter.


Bij SPAR staan we altijd voor je klaar! Kan je een product niet vinden? Vraag ernaar bij een van onze medewerkers, we helpen jou graag verder!

Heb jij een van deze N°1-producten geprobeerd? Of heb je zelf nog tips of een vraag over SPAR N°1? Laat het zeker weten via Facebook of Instagram en gebruik de hashtag #lekkerspar.