Back to top

Griezelig kokkerellen

De lekkerste én leukste Halloweeninspiratie

Organiseer je met Halloween een griezelfeestje? En wil je dit koppelen aan een beetje quality time voor jong en/of oud? Duik dan samen de keuken in en ga aan de slag met onze selectie, want we verzamelden de leukste Halloweeninspiratie. Samen griezelen is eens zo leuk met deze kook- en knutselinspiratie. 

Griezelige Halloweenrecepten

Wil je dit jaar echt eens uitpakken met iets leuks en/of iets griezeligs voor Halloween? Probeer dan zeker eens onderstaande recepten en ideeën: voorpret én smulplezier verzekerd!  

Klassieke Pompoengerechten voor Halloween

De klassieke gerechten met pompoen kunnen natuurlijk niet ontbreken. Heb je al een favoriet recept, maar wil je het pimpen voor Halloween? 
Geef er dan eenvoudig een griezelige toets aan zoals hieronder!  

Op zoek naar nog meer pompoenrecepten voor Halloween? Die vind je eenvoudig en snel hier.

Makkelijke Halloweenrecepten voor kids

Zijn je kapoenen nog wat jong voor bovenstaande Halloweenrecepten? Of ben je op zoek naar een snel Halloweenidee? Probeer dan zeker onderstaande recepten eens.
Maak samen een Halloweenbezem van cheddar en pretzels of een griezelige quesadilla

Knutselen voor Halloween

Zijn je kids verzot op Halloween? En zitten ze al af te tellen naar 31 oktober? 

Maak hun snackpakketje voor school dan extra scary en Halloweenproof! Zo kan je enge gezichtjes tekenen op hun favoriete drankje voor tijdens de schoolpauze. Of ga aan de slag met hun favoriete koekjes. 

Halloween knutselen voor volwassenen

Wil je naast je leuke gerechten ook uitpakken met leuke decoratie tijdens het Halloweenweekend? Pimp je favoriete fles dan eens in Halloweenstijl. Eenvoudig, snel en superleuk! 

Dit heb je nodig:

  • Fles drank naar keuze
  • Papieren afplaktape 
  • Knutseloogjes 

Zo doe je het: 

Verwijder het etiket van je favoriete fles. Plak er de knutseloogjes op. Start met het mummificeren van je fles. Zorg er alleen voor dat je tijdens het mummificeren ruimte bewaart voor een "griezelig" lachje op je fles. Voila, klaar!


Heb jij een van deze recepten geprobeerd? Of heb je zelf nog tips of een vraag over de leukste én lekkerste Halloweeninspiratie die je graag met ons wilt delen? Laat het zeker weten via Facebook of Instagram en gebruik de hashtag #lekkerspar.