Back to top
Hapjes
Overige

Halloweenspookjes met cheeseburgervulling

Ingrediënten

1 pak kant-en-klaar bladerdeeg
1 ui (fijngesneden)
400 gram gehakt (gemengd)
3 eetlepels ketchup
2 eetlepels mayonaise
1 eetlepel mosterd
4 augurkjes (fijngesneden)
375 gram cheddar (gemalen)
1 ei
olijfolie
peper
zout

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180°C. Fruit de ui glazig en voeg er het gemengd gehakt aan toe. Kruid het geheel met peper en zout. 

Voeg er vervolgens de ketchup, mayonnaise, mosterd, augurkjes en de geraspte cheddar aan toe. Meng het geheel goed onder elkaar. 

Snij spookjes uit het bladerdeeg. Let er op dat 2 uitgesneden spookjes zorgen voor één afgewerkt spookje. 

Maak gebruik van een rietje om aan één kant van het spookje de ogen en de mond uit te stansen. 

Leg je cheeseburgermengsel op de onderkant van het spookje. En sluit het spookje af met de bovenkant. Druk de kanten goed aan met behulp van een vork. 

Leg de spookjes op een met bakpapier beklede bakplaat en strijk er het opgeklopte ei over. Laat de spookjes voor 15 minuten bakken in de oven. Werk ze daarna af met een sausje naar keuze. 

Keukenbenodigdheden

Oven

Bekijk meer gerechten van SPAR

3 brie kaasjes met het gezicht van een Halloween pompoen, met confituur / 3 fromages brie avec le visage d'une citrouille d'Halloween, avec de la confiture
Hapjes
Bijgerechten
Overige
Dranken
Overige
Hapjes
Bijgerechten
Hapjes
Voorgerechten