Back to top
Hoofdgerechten

Wrap met Kombino tomaat-mozzarella en paprikasaus

Ingrediënten

2 Iglo Kombino's (tomaat & mozzarella)
80 gram mozzarella (geraspt)
50 milliliter groentebouillon
snuifje bruine suiker
2 wraps (grote)
1 rode ui (gesnipperd)
2 paprika's (gegrild)
handvol veldsla
1 eetlepel olijfolie
1 eetlepel boter
Italiaanse kruiden
peper
zout

Bereidingswijze

Verhit de olie, boter en bruine suiker in een pan. Voeg de gesnipperde ui eraan toe en fruit glazig. Doe de groentebouillon erbij en laat het geheel even sudderen.

Zet het vuur hoger. Snij de gegrilde paprika’s in stukjes en voeg ze toe aan de pan. Roer om. Kruid af met peper, zout en Italiaanse kruiden. Laat de saus wat afkoelen.

Bak intussen de Kombino’s 17 minuten in een voorverwarmde oven op 220°C. Draai de wraps in folie en leg ze er de laatste 5 minuten bij om mee op te warmen.

Bestrijk de warme wraps met saus. Leg er wat veldsla op en strooi de mozzarella er overheen.

Leg op elke wrap 1 Kombino. Vouw de wraps dicht, snij ze doormidden, maak een leuk stapeltje... en smullen maar!

Keukenbenodigdheden

Oven