Back to top
Hoofdgerechten

Vietnamese kipfilet

Ingrediënten

500 gram kip
1 takje lookteentje (geplet)
1 rode peper (in fijne ringetjes)
2 eetlepels wokolie
2 eetlepels oestersaus
2 eetlepels vissaus
1 theelepel suiker
1 eetlepel rijstazijn
handvol muntblaadjes
peper

Bereidingswijze

Snij de kipfilets in reepjes. Roerbak ze op een hevig vuur in de wokolie.

Roer er de knoflook, het pepertje, de oester- en vissaus, de rijstwijn en de suiker onder. Nog 2 minuten verder bakken en met peper afkruiden.

Verdelen over de borden en bestrooien met munt. Opdienen met komkommerschijfjes, gekookte rijst en kroepoek.

Bekijk meer gerechten van SPAR

Caponata, zuiders, olijven, salade, veggie, groentjes, brood, powerfood, zomer, fris, spar.be
Hoofdgerechten
pasta, pastasalade, tonijn, vis, kerstomaatjes, barbecue, bbq, kappertjes, kids, fris, zomer, spar.be
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Kruimeldeeg, rode kool, plaattaart, hartig, noten, brie, lunch, licht, foodie, spar.be
Hoofdgerechten