Tongrolletjes in kreeftensaus met fancy pureenestjes
De verse tongrolletjes van bij SPAR smaken even lekker als op restaurant.
Combineer ze met homemade aardappelnestjes voor een snel en makkelijk feestdiner!
Bereidingswijze
Schil de aardappelen en halveer ze. Kook ze gaar in licht gezouten water. Giet af en stamp ze met de melk en boter tot puree. Breng op smaak met de mosterd, peper en zout. Meng er de eieren en de peterselie door en laat afkoelen.
Verwarm de oven voor op 200°C. Schep met een vochtige lepel kleine porties puree op een met bakpapier beklede bakplaat. Duw in elke portie met de bolle kant van de lepel een holte in de puree. Bedruppel met wat olijfolie en bestrooi met de tijm. Zet 10 minuten in de oven.
Bereid de tongrolletjes zoals vermeld op de verpakking. Schep het gerecht op de borden en werk af met de garnaaltjes en verse kruiden.