Back to top
Hoofdgerechten

Taco’s met gehakt, cheddar, maïs en ijsbergsla

Ingrediënten

8 tacoschelpen
1 pot zure room (of sausje naar keuze)
200 gram gehakt (gemengd)
800 gram rode bonen
30 gram cheddar
80 gram maïs
ijsbergsla
1 limoen
2 eetlepels olijfolie
1 tacokruiden

Bereidingswijze

Verhit de olie in een pan en bak het gehakt rul, kruid met taco kruiden en zet aan de kant.

Was de ijsbergsla en snijd fijn. Giet de bonen en maïs af en laat uitlekken.

Doe de rode bonen bij het gehakt en meng goed onder elkaar.

Verdeel het gehaktmengsel, de maïs en sla over de taco’s. Pers er de limoen over uit en werk af met de cheddarkaas.

Zet de taco’s onder de grill totdat de kaas is gesmolten. Serveer met zure room of een SPAR-sausje naar keuze.