Back to top
Hoofdgerechten

Spaghetti met venkel en chorizo

Ingrediënten

400 gram spaghetti (SPAR)
400 gram tomatenblokjes (blik)
200 gram chorizo (worst)
1 scheutje witte wijn
2 lookteentjes
1 venkel
1 eetlepel paprikapoeder
4 eetlepels olijfolie
peper
zout
1 ui

Bereidingswijze

Snipper de ui en knoflook. Snijd de venkel in smalle reepjes en houd het groen van de venkel aan de kant voor de afwerking. Snijd de chorizo in schijfjes. Hak de peterselie grof.

Stoofde ui, knoflook en venkel in een grote pan.

Voeg de chorizo aan de pan toe en bak enkele minuten mee. Kruid met peper, zout en gerookt paprikapoeder.

Blus met de witte wijn en giet er de tomatenblokjes bij. Laat 5 minuten pruttelen.

Kook ondertussen de spaghetti gaar

Bekijk meer gerechten van SPAR