Scampispiesjes met pestomarinade met groene bulgursalade
Bereidingswijze
Doe alle ingrediënten voor de pesto in een blender en mix glad. Leg er de scampi’s in en hussel alles goed onder elkaar. Dek af met plasticfolie en laat 30 minuten marineren.
Kook de bulgur gaar zoals vermeld op de verpakking. Laat vervolgens wat afkoelen. Blancheer de erwtjes 3 minuten in licht gezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Rasp de limoenen en pers ze uit. Snij de komkommers in plakjes.
Kook de bulgur gaar zoals vermeld op de verpakking. Laat vervolgens wat afkoelen. Blancheer de erwtjes 3 minuten in licht gezouten water. Giet af en spoel onder koud water. Rasp de limoenen en pers ze uit. Snij de komkommers in plakjes.
Rijg de scampi’s per vier aan spiesjes en gril ze mooi rozig op de barbecue. Serveer er de groene bulgur bij.