Back to top
Overige

Perziksangria

Ingrediënten

2 perziken
1 nectarine
1 sinaasappel (gewassen, in halve schijfjes)
1 citroen (gewassen, in halve schijfjes)
6 basilicumblaadjes
75 centiliter rosé wijn
ginger ale (naar smaak)

Bereidingswijze

Was de perziken en nectarines en snij ze in stukjes van ongeveer 2 cm.

Doe ze samen met de sinaasappel, citroen en de basilicumblaadjes in een grote karaf. Voeg de rosé toe, dek af met plasticfolie en zet minstens 1 uur in de koelkast.

Vul de glazen met ijsblokjes en giet ze voor 2/3 vol met de sangria. Vul de glazen aan met wat limonade  ginger ale om je sangria lekker sprankelend te maken.

Keukenbenodigdheden

Karaf

Wijnsuggesties bij dit recept

Gato Negro rosé 75 cl

Frisse, pittige Chileense wijn met een fonkelende, donkerroze rosékleur. Lekker bij het aperitief, barbecuegerechten en schaaldieren, maar ook bij rood vlees. 

Bekijk meer gerechten van SPAR

brood, broodje, snel brood, gist, bloem, bakkerij, bloem, spar.be
Bijgerechten
Overige
brood, broodjes, krokant, krokante broodtwisters, twister, bakkerij, spar.be
Bijgerechten
Overige
ciabattini, rozemarijn, broodje, Italiaans broodje, brood, mozzarella, apero, hapje, spar.be
Bijgerechten
Overige