Back to top
Bijgerechten

Korianderaardappelen

Ingrediënten

Voor de aardappelen

600 gram krielaardappelen (gewassen)
1 sjalot (gensipperd)
1⁄2 komkommer (in blokjes)
50 gram veldsla
2 theelepels kappertjes
10 gram koriander
3 eieren

Voor de dressing

1 eetlepel mayonaise
1 eetlepel Griekse yoghurt
3 eetlepels citroensap
2 theelepels mosterd
peper
zout

Bereidingswijze

Halveer de aardappelen en kook ze in licht gezouten water beetgaar. Kook de eieren. Laat de aardappelen en eieren afkoelen

Pel de eieren en plet met een vork grof. Meng de sla met de aardappelen, eieren, sjalot, komkommer en kappertjes.

Meng de ingrediënten voor de dressing en kruid met peper en zout. Giet bij de salade en hussel goed door. Snij de koriander fijn en strooi over de aardappelsalade.

Bekijk meer gerechten van SPAR