Back to top
Bijgerechten

Gevuld paasbrood

Ingredi├źnten

1 brood (vierkant, klein, boeren)
250 gram tomaten (pitjes verwijderd en in kleine stukjes gesneden)
5 groene asperges (schoongemaakt)
2 bollen mozzarella (in plakjes)
1⁄4 komkommer (in schijfjes)
1 rode ui (fijngesnipperd)
4 plakjes parmaham
250 gram hummus
1 handvol rucola
basilicum (vers)

Bereidingswijze

Blancheer de groene asperges gedurende 4 minuten en dep ze droog met een keukenpapiertje.

Snijd de bovenkant van het brood en haal de vulling uit het brood tot het hol is.

Bedek de bodem met 1 hand rucola, vervolgens een laagje mozzarella.

Leg de groene asperges op de mozzarella, gevolgd door de parmaham, een laag hummus en de komkommer.

Meng de tomatenblokjes en rode ui met 1 eetlepel olijfolie, peper en zout. Leg een laagje tomatenblokjes op de komkommer.

Kruid met peper en zout, sluit het brood en werk af met verse basilicum.

Bekijk meer gerechten van SPAR