Back to top
Bijgerechten

Gemarineerde bloemkoolsteaks

Ingrediënten

1 bloemkool (kleine)
1 theelepel komijnpoeder
1 theelepel koriander
1⁄2 theelepel kaneelpoeder
1⁄2 theelepel paprikapoeder
2 eetlepels peterselie (gehakt)
2 eetlepels arachideolie
peper
zout

Bereidingswijze

Verwijder de bladeren van de bloemkool. Snij de bloemkool in mooie plakjes.

Meng voor de marinade de peterselie, olie en de gedroogde kruiden door elkaar. Kruid met peper en zout. Besmeer er de bloemkoolsteaks mee en laat minstens een half uur marineren.

Bekijk meer gerechten van SPAR

pasta, pastasalade, BBQ, garnaaltjes, vis, forel, dressing, spar.be
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Hasselback, pompoen, butternut, veggie, veggie alternatief, feest, feestgerecht, spar.be
Hoofdgerechten
Bijgerechten
3 brie kaasjes met het gezicht van een Halloween pompoen, met confituur / 3 fromages brie avec le visage d'une citrouille d'Halloween, avec de la confiture
Hapjes
Bijgerechten
Overige