Back to top
Hapjes
Voorgerechten

Gegrilde coquilles

Ingrediënten

1 eetlepel hazelnoten (fijngehakte)
200 milliliter zonnebloemolie
12 sint-jakobsvruchten
1 handvol waterkers
1 koriander (bosje)
10 ansjovisfilets
1 munt (bosje)
1 limoen
peper
zout

Bereidingswijze

Mix de munt en koriander met de ansjovis, de zonnebloemolie en het sap van de limoen glad. Kruid met peper en zout.

Leg de Sint-Jakobsvruchten in een schelp of hittebestendig schaaltje. Schep er telkens 1 el van de dressing op. Leg ze op de barbecue en laat in 10 à 12 minuten garen.

Werk af met de nootjes en de waterkers en serveer meteen.

Keukenbenodigdheden

Mixer
Barbecue

Bekijk meer gerechten van SPAR

paprika, oosters, dip, bijgerecht, fris, broodje, aperitief, spar.be
Hapjes
Bijgerechten
Oosters, dipsaus, broodje, naanbrood, aubergine, zomer, fris, hartig, pittig, spar.be
Hapjes
Bijgerechten