Frisse gazpacho van veldsla met geitenkaas
Bereidingswijze
Leg de plakken parmaham op een bakplaat met bakpapier en schuif in een voorverwarmde oven van 160 °C gedurende 15-20 minuten.
Blancheer de erwten gedurende 5 minuten en spoel af onder koud water.
Doe alle ingrediënten, behalve de geitenkaas, in een blender en mix tot een gladde soep, haal daarna door een zeef.
Verdeel de soep over de glaasjes en brokkel er wat geitenkaas en krokante parmaham over, kruid bij met peper en zout.
Keukenbenodigdheden
Wijnsuggesties bij dit recept
Ciel&Mer Rosé gris 10°
Deze pittige rosé wijn met een heldere en briljante zalmkleur is bloemig en kruidig in de neus. In de mond neem je exotische aroma’s, roze pompelmoes en fijne tannines waar. Dit is een frisse wijn met een alcoholpercentage van 10°. Past perfect bij het
aperitief, bij de zomerse barbecues en bij Aziatische gerechten.