Eenpansgerecht met aardappelen, broccoli, knolselder en kip
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de aardappelen, knolselder, ui en de takjes rozemarijn in een ovenschaal, bedruppel met olijfolie en kruid met peper en zout. Hussel alles goed onder elkaar. Zet 20 minuten in de oven.
Schep halverwege om.
Doe de kippenblokjes samen met de look, citroensap en –rasp, broccoli en een scheutje olijfolie in een kom en meng goed onder elkaar. Kruid met peper en zout.
Schep alles bovenop de aardappelen en knolselder en meng wat onder elkaar. Zet nog eens 20 minuten in de oven. Werk af met Parmezaanse kaas en verse basilicum.
Keukenbenodigdheden
Wijnsuggesties bij dit recept
Cavatina Chianti 75 cl
Deze frisse Toscaanse wijn smaakt licht en elegant. Te serveren bij gevogelte. Dat combineert goed met deze niet te zware, zachte maar toch gulle wijn.