Back to top
Hapjes
Bijgerechten

Crostini met Parmaham en aardbei

Ingrediënten

1 stokbrood (wit)
1 eetlepel balsamico
1 eetlepel suiker
75 gram roomkaas
75 gram parmaham
bieslook
olijfolie
peper

Bereidingswijze

Snij de aardbeien in dikke schijfjes en leg ze in een kom. Besprenkelen met balsamico, bestrooien met suiker en een uur laten marineren.

Snij dunne plakjes van de baguette en leg die op een bakplaat. Besprenkel ze met olie en plaat ze 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180°.

Laat de crostini afkoelen. Smeer er de roomkaas op en verdeel er de Parma-ham over.

Geef enkele keren een draai van de pepermolen boven de aardbeien en schik ze op de ham.

Afwerken met een en sprietje bieslook.

Keukenbenodigdheden

Oven

Bekijk meer gerechten van SPAR