Back to top
Hoofdgerechten

Colombia-style hotdog

Ingrediënten

4 worsten (varkens-runds)
25 gram tortillachips
1 theelepel sojasaus
2 eetlepels mosterd
2 eetlepels ketchup
1⁄2 chilipeper (grof gehakt)
1⁄2 ananas (in blokjes)
150 gram coleslaw
1 lookteentje
4 piccolo's
boter
peper
zout

Bereidingswijze

Verhit een klontje boter in een pan en bak de worsten gaar. Doe de chips in een plastic zakje en ga er met een deegroller over.

Doe 2/3 van de blokjes ananas, look, sojasaus en chilipeper in een blender en mix glad. Kruid met peper en zout. Doe alles in een steelpannetje en warm op.

Snij de broodjes open. Beleg ze met wat coleslaw, leg er een worst op en verdeel de resterende ananasblokjes over. Bedruppel met de ketchup en mosterd. Strooi er de chips over en serveer er de ananassaus bij.

Keukenbenodigdheden

Blender

Bekijk meer gerechten van SPAR