Back to top

Een heleboel goede producten aan gewone prijzen.

Nu in je SPAR: de producten van G’woon!

G’woon is een merk met een uitgebreid assortiment aan dagelijkse producten van de beste kwaliteit. Je vindt het nu in jouw SPAR! Van afbakbroodjes tot keukenpapier, van koffie tot pesto. G’woon voor ieder wat wils dus...

De producten van G’woon zijn gemiddeld 30% goedkoper dan A-merken. G’woon goed én voordelig dus, wie wil dat nu niet?

G’woon een goed verhaal

Niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor onze planeet. Van sinaasappelsap met Rainforest Alliance certificering, Fairtrade chocolade of schoonmaakmiddelen met Europees Ecolabel tot dierenvoeding met duurzaam gevangen wilde vis. Dat is gewoon belangrijk!
 

Jullie favoriete G’woon producten 

Weet je niet welk G’woon-product je eerst wilt proberen? Hieronder vind je alvast wat inspiratie: 

Populair in je SPAR: afbakbroodjes van G’woon

Van luxe ontbijt tot pita party of een feestelijke brunch; deze afbakbroodjes bak je gewoon bruin wanneer het jou uitkomt. Baguettes, ciabatta’s, keizerbroodjes… Keuze genoeg!

Combineer ze met ons uitgebreid assortiment in boterhambeleg zoals chocopasta, hagelslag, pindakaas of verschillende confituren voor een optimale smaakbeleving.

Favoriet van de SPAR-redactie: chips van G’woon

Gewone chips, maishoorntjes-chips, bolognesechips, ribbelchips… Hoe dan ook, met zoveel vormen en smaken val jij gewoon bij iedereen in de smaak!

Een lekker chipje op de zetel met vrienden, je familie, of lekker helemaal voor jezelf. Dat wordt smullen. Opgepast: verslavend lekker. 

G'woon lekker makkelijk

Je vindt nu ook tal van heerlijke groenteconserven terug in je SPAR! Van echte Amsterdamse uitjes tot gepelde tomaten of rode kool in blik. Zeg nu zelf: lekker makklijk toch? 

Kies je toch liever voor iets zoeters? We bieden ook een selectie van heerlijk fruit op sap of op siroop.

G'woon een lekker soepje

De kippensoep van G’woon is rijkelijk gevuld en draagt zelfs een keurmerk voor dierenwelzijn. Goed voor de portemonnee, én voor de dieren.

Liever een vegetarisch soepje? Ook dan heb je keus genoeg in je SPAR!

G’woon lekker schoon

Bonte, witte of zwarte was? Gooi maar in je wasmachine. Want het vloeibaar wasmiddel en de waspods van G’woon laten je wasgoed heerlijk fris ruiken en maken gewoon goed schoon, vanaf 20°C!

Maar je vindt bij SPAR ook efficiënte reinigers van G’woon. Stuk voor stuk met een frisse geur, voor als het gewoon goed schoon moet. Voor de dagelijkse poetsbeurt of een grote schoonmaak.


Bij SPAR staan we G’woon altijd voor je klaar! Kan je een product niet vinden in je SPAR? Vraag ernaar bij een van onze medewerkers, we helpen jou graag verder!

Heb jij een van deze G'woon producten geprobeerd? Of heb je zelf nog tips of een vraag over onze G'woon producten? Laat het zeker weten via Facebook of Instagram en gebruik de hashtag #lekkerspar.