Back to top
Voorgerechten
Bijgerechten

Zomerse salade met bosbessen, fetakaas en frambozendressing

Ingrediënten

2 uien
200 gram jonge blad-slamix
150 gram blauwe bessen
150 gram kerstomaatjes
100 gram feta
80 gram gemengde noten
munt
bieslook

Voor de dressing

100 gram frambozen (diepvries)
2 eetlepels olijfolie
1 balsamicoazijn
1 theelepel honing
peper
zout

Bereidingswijze

Pel en snij de rode ui in ringen. Was en droog de sla en doe deze in een grote slakom. Voeg de bosbessen en de kerstomaten toe aan de sla. 

Doe alle ingrediënten voor de dressing in een blender of keukenmachine. Mix tot een gladde dressing. Voeg indien nodig wat water toe om de gewenste consistentie te bereiken.

Besprenkel de salade naar smaak met de frambozendressing en hussel voorzichtig door elkaar. Strooi de verkruimelde fetakaas, noten en groene kruiden over de salade en werk af met de bieslook.

Bekijk meer gerechten van SPAR

3 brie kaasjes met het gezicht van een Halloween pompoen, met confituur / 3 fromages brie avec le visage d'une citrouille d'Halloween, avec de la confiture
Hapjes
Bijgerechten
Overige
Hapjes
Bijgerechten
Hapjes
Voorgerechten