Back to top
Overige

Worstenbrood in S-vorm

Ingrediënten

1 pak kant-en-klaar bladerdeeg
1 rode paprika (in kleine blokjes)
400 gram gehakt (gemengd)
1 eierdooier (losgeklopt)
1⁄2 ui (fijngesnipperd)
peper
zout

Bereidingswijze

Rol het bladerdeeg open.

Meng de ui en paprikablokjes onder het gehakt met je handen.

Leg het gehakt in een langwerpige worstvorm in het midden van het bladerdeeg.

Vouw het bladerdeeg over de gehaktrol zodat deze helemaal omwikkeld is, snijd het teveel aan deeg af.

Leg de gehaktrol in een S-vorm op een bakplaat met bakpapier, neem een borsteltje of kwastje en bestrijk met de eierdooier.

Leg de gehaktrol in een S-vorm op een bakplaat met bakpapier, neem een borsteltje of kwastje en bestrijk met de eierdooier.

Keukenbenodigdheden

Oven

Bekijk meer gerechten van SPAR