Back to top
Hapjes

Spiesje van eendenborstfilet

Ingrediënten

2 eendenborstfilets
3 eetlepels honing
3 eetlepels balsamicoazijn
3 lente-uitjes
3 eetlepels sinaasappelconfituur
olijfolie
peper

Bereidingswijze

Roer 5 el olijfolie met de honing en balsamicoazijn en kruid met peper.

Snij het vet van de eendenborstfilets en snij het vlees in blokjes. Doe het vlees bij de marinade en laat 1 uur in de koelkast marineren. Snij de lente-uitjes in stukken van 3 cm.

Rijg de blokjes vlees om en om met een stukje lente-ui aan 6 satéstokjes. Verwarm de sinaasappelconfituur met 2 enkele eetlepels water. Serveer de zoete saus bij de spiesjes.

Bekijk meer gerechten van SPAR

kip, gevogelte, hot wings, tapas, snacks, kippenvleugels, foodie, sharing dish, spar.be
Hapjes
Bijgerechten
Overige
banaan, spek, barbecue, bbq, apero, hapje, kids, spar.be
Hapjes
Bijgerechten
jalapeños, Spaans, pittig, spek, apero, hapje, barbecue, bbq, zomer, lente, spar.be
Hapjes
Bijgerechten