Plukbrood met rode pesto, coppa, olijven en mozzarella
Apero op zen best met het plukbrood met rode pesto. Dit lekkere broodje is gevuld met rode pesto, coppa, olijven en mozzarella. Probeer snel dit smaakbommetje uit!
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 180 °C.
Snijd met een mes een schaakbordpatroon in de pistolets. Vul de gleufjes afwisselend met rode pesto of stukjes
mozzarella.
Maak roosjes van de coppa en verspreid samen met de olijven over de gleufjes in het brood.
Bestrijk de bovenkant van de pistolets met olijfolie en bestrooi met pijnboompitten en oregano. Plaats de pistolets gedurende 10 minuten in de oven.
Serveer met verse tijm en pluk de avond!
Keukenbenodigdheden
Wijnsuggesties bij dit recept
Quantum pinot noir & syrah rosé 75 cl
Volle, zoete rosé met een hint van aardbei en krieken. Perfect te combineren met de mediterrane keuken: pizza, pasta, gegrilde zeevruchten,...