Back to top
Voorgerechten
Bijgerechten

Pincho’s van kip

Ingrediënten

500 gram kip (in lange reepjes)
3 lookteentjes (geplet)
1 theelepel paprikapoeder
1 theelepel tijmblaadjes (verse)
2 eetlepels citroensap
3 eetlepels olijfolie
peper
zout

Bereidingswijze

Doe de kipreepjes samen met de andere ingrediënten in een kom. Goed mengen en dan afdekken met vershoudfolie. Minstens een half uur in de koelkast plaatsen. 

Steek het vlees op houten satéprikkers die je eerst in water liet weken. Bak de pincho’s in 8-10 minuten gaar op de barbecue of in een grillpan.

 

Tip: Lekker met een slaatje en Andalouse-saus.

Keukenbenodigdheden

Satéprikkers
Barbecue of Grillpan

Bekijk meer gerechten van SPAR

Hapjes
Bijgerechten
Hapjes
Voorgerechten
Hoofdgerechten
Voorgerechten