Back to top
Dranken

Piña colada

Ingrediënten

180 milliliter ananassap
60 milliliter kokosmelk
90 milliliter rum (witte)
muntblaadjes
1⁄4 ananas
ijsblokjes

Bereidingswijze

Vul je shaker voor 1/3 met ijs. Voeg het ananassap, de kokosmelk en de rum toe. Shake goed met je shaker zodat je een condenslaagje krijgt aan de buitenkant.

Proef met een rietje aan de cocktail en voeg naar smaak nog enkele ingrediënten toe om je Piña colada te perfectioneren. Mag het zachter? Voeg dan wat meer kokosmelk toe. Liever zoeter? Ga voor wat meer ananassap. Proef je graag de rum? You know what to do…

Verdeel de cocktail over de met ijs gevulde glazen. Werk af met stukjes ananas en enkele muntblaadjes.

Tip:
Geen verse ananas in huis? Gebruik een blikje ananasschijven op sap voor de afwerking!

Keukenbenodigdheden

Cocktailshaker