Back to top
Overige

Chocolade quinoapap

Ingrediënten

120 gram pure chocolade (in stukjes gehakt)
2 eetlepels walnoten (fijngehakte)
4 eetlepels kokos (geraspt)
4 eetlepels agavesiroop
4 eetlepels cacaopoeder
1 eetlepel kaneelpoeder
600 milliliter kokosmelk
4 eetlepels chiazaden
600 milliliter water
300 gram quinoa

Bereidingswijze

Spoel de quinoa goed af onder koud stromend water. Breng het water aan de kook en voeg de quinoa toe. Doe het deksel op de pan en laat de quinoa 15 minuten op een laag vuur koken tot al het water is geabsorbeerd.

Roer er de kokosmelk en de agavesiroop onder en laat 5 minuten wellen. Schep er 2/3de van de chocolade,
chiazaad, cacaopoeder en kaneelpoeder onder en roer goed door.

Schep de pap in schaaltjes en werk af met de resterende chocolade, kokosrasp en de gehakte noten.