Back to top
Hapjes

Carpaccio van rammenas met granaatappel

Ingrediënten

1 rammenas
1 granaatappel (pitjes)
2 eetlepels limoensap
3 eetlepels peterselie (fijngehakt)
1 eetlepel witte wijnazijn
125 milliliter olijfolie
peper
zout

Bereidingswijze

Schil de rammenas en snij in flinterdunne plakjes. Haal hartjes uit de plakjes rammenas met een vorm. Schik ze op de borden en strooi er de granaatappelpitjes over.

Maak een dressing van het limoensap, witte wijnazijn, olijfolie en de peterselie. Kruid met peper en zout. Druppel de dressing over de carpaccio.

 

Bekijk meer gerechten van SPAR

paprika, oosters, dip, bijgerecht, fris, broodje, aperitief, spar.be
Hapjes
Bijgerechten
Oosters, dipsaus, broodje, naanbrood, aubergine, zomer, fris, hartig, pittig, spar.be
Hapjes
Bijgerechten