Back to top
Hoofdgerechten

Tortilla’s met kip, avocado en kikkererwten

Ingrediënten

4 tortilla's (SPAR)
600 gram kip
1⁄2 ijsbergsla (in fijne reepjes)
300 gram kikkererwten
kippenkruiden (naar smaak)
paprikapoeder (naar smaak)
150 gram feta
2 avocado's
1⁄2 limoen
olijfolie
peper
zout

Bereidingswijze

Snij de kipfilets in reepjes, kruid met de kippenkruiden en bak ze in olijfolie krokant.

Haal het vruchtvlees uit de avocado’s en prak met een vork fijn. Breng op smaak met het limoensap, peper en zout.

Bak de kikkererwten krokant in olijfolie. Kruid met het paprikapoeder, peper en zout.

Verwarm de tortilla’s zoals vermeld op de verpakking. Verdeel er de avocadopuree over en beleg met de ijsbergsla, kippenreepjes, kikkererwten en verkruimelde feta. Rol de tortilla’s op en serveer meteen.

Bekijk meer gerechten van SPAR