Back to top
Les plats principaux
Les plats principaux
Gestoomd ei in aardewerken pot uit Korea. In de achtergrond staat een kommetje gestoomde rijst en een lang bordje met 3 holtes. In elk deeltje van het bordje ligt een ander bijgerecht: een dipsaus op basis van soja, kimchi en dangmuji. Dit laatste zijn schijfjes gepekelde daikon die een felle gele kleur hebben.
Plats d'accompagnement
Kom gekookte broccoli en dressing, met een afgewerkte kom broccoli-sesamsalade ernaast.
Plats d'accompagnement
Zwarte kom bibimbap, een Koreaanse gemixte rijstkom belegd met verschillende soorten groentjes en een spiegelei.
Les plats principaux
Plats d'accompagnement
Een kom met Japchae, een populair Koreaans noedelgerecht op basis van zoete aardappelnoedels en groenten. Op het bord liggen houten eetstokjes en errond staan verschillende bordjes bijgerechten: gemarineerde kip en komkommer kimchi.
Les plats principaux
Plats d'accompagnement
Een kommetje met witte kimchi in het midden, omgeven door het kimchivocht.
Plats d'accompagnement