Back to top
Desserten

Yoghurt met gesmolten paaseieren

Ingrediënten

2 paaseieren (zwarte chocolade, verbrokkeld)
2 paaseieren (witte chocolade, verbrokkeld)
250 gram Griekse yoghurt
2 eetlepels poedersuiker
250 milliliter slagroom
12 suikereitjes (gekleurde)
250 gram frambozen
8 eetlepels granola

Bereidingswijze

Klop de slagroom stevig op met bloemsuiker en meng er de yoghurt onder.

Smelt de witte en zwarte eieren afzonderlijk in de microgolf gedurende 30 seconden.

Vul de glaasjes met een lepel yoghurtmengsel, brokkel er wat granola over en leg een paar frambozen in elk glaasje, overgiet met een koffielepel zwarte en witte chocoladesaus.

Schep er opnieuw een lepel yoghurt op gevolgd door een lepel granola.

Druppel de overige chocoladesaus over de glaasje en werk de glaasjes af met frambozen en suikereitjes, serveer onmiddellijk.