Back to top
Desserten

Disco chocoladebar

Ingrediënten

300 milliliter gecondenseerde melk
300 gram donkere chocolade
100 gram koekjes (Nic-Nac)
100 gram marsepein
180 gram speculaas
50 gram Maltesers
100 gram boter
1 handvol toppings (Smarties, Nic-Nac koekjes, speculaas, snoepjes,...)

Bereidingswijze

Bedek een cakevorm met vershoudfolie.

Vraag een volwassene om de boter in een steelpannetje te smelten en de gecondenseerde melk toe te voegen.

Doe er de stukjes chocolade bij tot ze allemaal zijn gesmolten.

Breek de Nic-Nackoekjes, speculaas en marsepein in stukjes en doe ze samen met de maltesers bij het
chocolademengsel.

Laat de volwassene het mengsel in de cakevorm gieten. Strooi er discosprinkles op.

Zet minstens 3 uur in de koelkast. Haal de cake uit de koelkast en snij in reepjes. Lekker!

Keukenbenodigdheden

Cakevorm

Bekijk meer gerechten van SPAR